Webobjecten

 

Dit element wordt gebruikt om webobjecten in te voegen en te plaatsen op Web Creator pagina's. Deze term beschrijft combinaties van code en script die diverse functies bieden. Deze tool kan worden gebruikt om een knop Paypal in te voegen voor het afhandelen van de verkoop van items op de site. De procedure omvat het verkrijgen van de code van de leverancier en deze te plakken in het Web Object element.

 

Omwille van de grote variƫteit aan beschikbare webobjecten, kunnen we hun goede werking niet garanderen. De enige manier is om te experimenteren. Merk op dat in sommige gevallen de code enkel zal werken wanneer de site online is.

 

Veel websites voor het delen van Flash-video's (YouTube, Metacafe enzovoort) bieden codes aan voor het insluiten van video's (invoegcodes). Dergelijke typen video's kunt u rechtstreeks op uw website afspelen door de 'invoegcode' in een webobject te kopiƫren. Zorg ervoor dat u de hoogte en breedte van het webobject op het tabblad Opties configureert in overeenstemming met de videogrootte opdat de video niet wordt ingekort. Deze afmetingen worden aan het begin van de code opgegeven.

 

Instellingen:

 

Geef de weergaveopties voor de video op: