Projecteigenschappen

 

Tabblad Project

Opgepast: Alleen de titel van de eerste pagina wordt weergegeven in de titelbalk van de browser tijdens bezoeken aan de site. Het is bovendien veel beter om zoveel mogelijk Midi (*.mid) of MP3 (*.mp3) geluiden aan de pagina's toe te voegen. De andere formaten zoals Wav zijn zeer grote bestanden die veel downloadtijd vragen.

 

Tabblad Webinstellingen

Lees a.u.b. de aanbevelingen van uw Internet Service Provider.

 

Tabblad Metatags

Metatags zijn trefwoorden waarmee zoekmachines de site kunnen identificeren, classificeren en indexeren. Klik op de knop Generator en voer in het venster Metatag Generator de trefwoorden en andere informatie in die uw site beschrijven. De trefwoorden moeten enkel door een spatie worden gescheiden. Klik dan op OK. Web Creator zal automatisch de HTML code genereren met de metatags die u hebt ingevoerd.

Opmerking: De zuivere aanwezigheid van deze informatie garandeert helemaal niet dat uw site zal vermeld worden in zoekresultaten van een zoekopdracht met een zoekmachine. Om zo'n resultaat te krijgen, neem contact op met specialisten of lees boeken en de websites die hieraan gewijd zijn.