Nieuw in Web Creator 5?

 

Veel nieuwe gereedschappen geven uw site een professionele aanblik waar de beste webontwerpers trots op zouden, zonder programmering.

 

 

Maak nu uw eigen, aangepast model in 4 eenvoudige stappen:

  1. Selecteer een grafische stijl, en vervolgens

  2. het type pagina (startpagina, productpagina, contactpagina enzovoort) en

  3. een thema dat een economische activiteit of een algemeen abstract motief voorstelt (Pro)

  4. een kleurenpalet, dat helemaal kan worden afgestemd op de kleuren van het diagram of logo van uw organisatie.

 

Herhaal dit voor alle pagina's die u wilt maken. Maak koppelingen met de nieuwe Knopmaker of Menumaker (Pro-versie)

 

 

Dit nieuwe gereedschap kan voor alle soorten knoppen worden gebruikt: 2D- en 3D-knoppen, onzichtbare knoppen en ontwerpknoppen. De ontwerpknoppen ondersteunen duizenden stijlen en grootten, met gave transparantie- en schaduweffecten, ingesloten pictogrammen en zelfs gekleurde stroken. En uiteraard wordt het kleurenpalet van uw site automatisch op alle knoppen toegepast.

 

 

Met de volledig opnieuw ontworpen Menumaker kunt u in een handomdraai eenvoudige of grafische menu's maken, horizontale of verticale, en met een onbeperkt aantal submenu's. Er zijn twintig kant-en-klare menustijlen beschikbaar, maar uiteraard kunt u met de Menumaker alle elementen aanpassen als dat nodig is.

 

 

Met de Lijnmaker kunt u eenvoudig ononderbroken of met punten en/of streepjes onderbroken lijnen maken om de elementen op een pagina te scheiden, met schaduw en kleurverloop, om uw pagina's nog professioneler te maken.

 

 

Eindelijk een compleet gereedschap waarmee u banners en vakken kunt maken om onderwerpen en producten te accentueren. Een gebruiksvriendelijke maar krachtige functie met een directe voorbeeldfunctie voor nagenoeg onbeperkte mogelijkheden:

En al deze gesofisticeerde effecten worden onmiddellijk opnieuw getekend zodra u de grootte of positie ervan op de pagina verandert. Een enorme tijdbesparing ten opzichte van de traditionele methoden. Verbazingwekkend!

 

 

Onze nieuwe Videomaker converteert videobestanden in diverse indelingen naar de nieuwe populaire Flash-video-indeling, die wordt gebruikt door YouTube en andere populaire videosites. Dus geen codec-problemen en niet-compatibele bestandsindelingen meer.

 

 

Het verbeterde gereedschap Galerie biedt een verbeterde resolutieafhandeling, instelbare grootte, overgangseffecten, diapresentatie, mozaïek- en strookweergave.

 

 

Alle elementen worden nu opgenomen in projectbestanden. Eenvoudige manier om uw projecten te kopiëren, te delen en er back-ups van te maken