Online plaatsen

 

LMSOFT beschikt nu over een webhostingservice met hoge prioriteit, die bijzonder geschikt is voor gebruikers van Web Creator.  Bezoek onze website op www.lmsoft.com/hosting.

 

Met Web Creator FTP, een onderdeel van FTP Site Manager of met een ander FTP-programma kunt u uw project uploaden naar LMSoft of een andere provider van webhostingservices.

 

Uploaden met Web Creator FTP:

Web Creator FTP is geïnstalleerd met Web Creator en zal automatisch worden opgeroepen bij het uploaden.

 

1- Vul het hoofdgedeelte in en bevestig.

Vraag uw Internet Service Provider om de volgende informatie. U kunt ook naar www.lmsoft.com gaan voor informatie over complete webhosting-oplossingen.

Selecteer de map waarin uw site gecreëerd werd op uw machine. De FTP zou zichzelf daarin automatisch moeten plaatsen. Maar indien u het om welke reden ook moet doen, zoek de bestanden van de site in de "volledige" map van uw project.

 

2- Klik op de knop Met de FTP-server verbinden.

 

3- Wanneer verbonden, klik op de knop De bestanden kopiëren om de bestanden over te dragen van de vaste schijf naar de webserver van de ISP.

 

4- Wanneer de overdracht voltooid is, verbreek de verbinding of sluit af.

 

Het proces stoppen

Stopt het overdrachtproces op elk ogenblik.

 

Waarschuwing: Bepaalde ISP's vereisen dat de website in een specifieke submap wordt geplaatst. Vergeet niet om deze submap te openen voor u de site kopieert.

 

 

Belangrijke opmerking: Het is ook mogelijk om de website manueel te kopiëren. In dit geval kunnen de over te dragen bestanden in de map "web" worden gevonden. De "volledige" submap bevat alle bestanden die moeten worden overgedragen.

 

Waarschuwing: Het is de INHOUD van de "volledige" map die moet worden overgedragen en NIET de map zelf. U moet een aantal bestanden en mappen zien, waaronder index.html, de startpagina die automatisch zal openen wanneer uw website wordt bezocht.

 

LMSOFT wordt geleverd met een hulpprogramma om uw website over te dragen tussen uw computer en de FTP-site. Indien u wenst kunt u ook een meer uitgebreid FTP-overdrachtprogramma gebruiken waarmee u de inhoud van de FTP-map kunt weergeven en beheren (kopiëren, verwijderen, enz.) alsof het een normale map was. Deze software heet LMSOFT FTP Site Manager. U vindt een proefversie voor 30 dagen op www.lmsoft.com/downloads. Merk op dat onze software automatisch het basisprogramma zal vervangen wanneer u deze downloadt.