Pagina-eigenschappen

 

De pagina-eigenschappen kunnen opgeroepen worden door te dubbelklikken op het pictogram pagina in de elementenlijst. Een andere manier is om te klikken op het potloodpictogram nadat een pagina geselecteerd werd in het tabblad Pagina. Deze eigenschappen zijn ook beschikbaar in het Eigenschapsrooster.

 

 

Definieert de paginagrootte van de geselecteerde pagina. Andere opties voor paginagrootte en positie kunnen worden gevonden in de Projecteigenschappen.

Zie het deel Acties

Zie het deel Koppeling

Metatags zijn trefwoorden waarmee zoekmachines een site kunnen identificeren, classificeren en indexeren. Om specifieke metatags in te voeren voor de geselecteerde pagina, klik op het project in het venster elementen, klik op de knop metatags en vul de velden in het venster Metatags Generator dat verschijnt in. Scheid de trefwoorden alleen door een spatie. Klik dan op OK. Web Creator zal de HTML code genereren met de metatags die u hebt ingevoerd.

Deze informatie garandeert niet dat de site eerst zal verschijnen wanneer met een zoekmachine gezocht wordt. Om zo'n resultaat te krijgen, neem contact op met specialisten of lees boeken en de websites die hieraan gewijd zijn.