Koppelingopties

 

image\ebx_-516181858.gif Een koppeling creëren naar een nieuwe pagina of een bestaande pagina

Gebruik deze optie om pagina's aan een project toe te voegen. Geef een naam aan de toekomstige pagina en ga dan verder zoals u deed voor de eerste pagina. De procedure voor elke nieuwe pagina is dezelfde als voor de eerste pagina.

 

image\ebx_121926818.gif Een bestaand bestand (MP3, PDF, Zip, enz.)

Met deze optie, kunt u koppelingen naar bestaande pagina's creëren bij het bewerken van uw project. De Web Creator bestanden gekoppeld aan deze pagina's, hebben het suffix *.pag. Dezelfde optie kan worden gebruikt om koppelingen naar programma's (.EXE, .COM) of bestanden te maken. Wanneer uw bezoeker een koppeling naar een programma of een bestand activeert, zal het openen in een venster boven de huidige toepassing, op voorwaarde dat het programma op de computer van de gebruiker staat. In het geval van een website, worden programma's en bestanden gedownload voor het openen.

 

Tip: Indien u wilt dat een bestand door de gebruiker wordt gedownload i.p.v. te worden weergegeven door de browser, kunt u het bestand zippen en een koppeling naar het gezipte bestand maken.

 

image\ebx_165082379.gif Een website of URL

Deze optie wordt gebruikt om koppelingen te maken naar web- of FTP-sites. Wanneer u het adres van een website invoert, zoals http://www.site.com, kunt u een voorbeeld ervan bekijken in het venster Internet Explorer door te klikken op het element.

Het is ook mogelijk een koppeling te openen in een nieuw browservenster. Dat wil zeggen, de website zal worden weergegeven in een ander venster. U kunt niet enkel de afmetingen van dit nieuw browservenster specificeren, maar ook alle werkbalkelementen vermeld hierboven. Dit nieuw browservenster is onafhankelijk van het hoofdbrowservenster. De gebruiker zal dit browservenster handmatig moeten sluiten.

 

image\ebx_-869630636.gif Een e-mail zenden

Voer het e-mailadres in waarnaar bezoekers een e-mail kunnen zenden. Wanneer uw bezoeker klikt op het element, zal het e-mailprogramma starten met uw adres al ingevuld.