Ontwerp: globale presentatie

 

Het ontwerp van Web Creator maakt het een zeer gebruiksvriendelijk programma. Het is gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op het vlak van ergonomie. U kunt het gemakkelijk aanpassen afhankelijk van uw behoeften of gebruiken.

 

 

Selectiewerkbalk: Deze zone bevindt zich aan de rechterkant van het scherm. Ze geeft de projectpagina's weer, hun eigenschappen en de eigenschappen van elk multimedia element op de pagina.

 

Het eigenschaprooster geeft rechtstreekse toegang tot elementeigenschappen voor een snellere bewerking. Indien meer dan één element geselecteerd werd, worden enkel gemeenschappelijke eigenschappen en waarden getoond. De wijzigingen worden toegepast op alle geselecteerde elementen.

 

Op het tabblad Elementen van de selectiewerkbalk:

 

Snelle toegang bibliotheekwerkbalk.: Maakt het eenvoudig om met de bibliotheek te werken en bespaart tijd voor de Pro-versie.

 

U kunt de werkbalken loskoppelen en verplaatsen naar elke plaats op het scherm. U kunt deze ook sluiten. Dubbelklik op de selectiewerkbalk Titelbalk, en deze zal naar zijn oorspronkelijke positie terugkeren.