Flash-video

 

Voeg Flash-video's in of converteer Flash-video's om hun overdracht via internet te vereenvoudigen. Controleer of u het materiaal dat u wilt toevoegen, mag gebruiken (vrij van auteursrechten) als u niet zelf de auteur bent.

 

FlashVideo

Kies een video uit de bibliotheek of blader door uw eigen verzameling als u een van uw eigen Flash-video's wilt gebruiken. Als u een video die een andere indeling heeft, naar Flash wilt converteren, klikt u op de video en vervolgens op OK om de video te openen in de Flash-videomaker van Web Creator.

 

U kunt een video ook invoegen via een URL naar het bestand. Het videobestand moet in dat geval al op een server zijn opgeslagen. Als het een externe koppeling betreft, moet u de beschikbaarheid ervan controleren. Als het bestand van de server wordt verwijderd, ontstaat een verbroken koppeling op de website. Verbroken koppelingen beïnvloeden uw beoordeling in zoekmachines.

 

U kunt een koppeling naar een video maken met behulp van een FTP-hulpprogramma, bijvoorbeeld FTP Site Manager, om een map op de server te maken waarnaar u het videobestand kopieert. De koppeling moet als volgt worden geschreven: http://www.lmsoft.com/map/bestand

U kunt ervoor kiezen om deze techniek te gebruiken om uw bestanden op de server te beheren, bijvoorbeeld in geval van een grote website, maar u hoeft dit niet voor elke video te doen omdat deze toch automatisch samen met uw project gekopieerd als u het bestand invoegt.

 

Zie het artikel over webobjecten als u wilt weten hoe u een Flash-video van een andere website insluit.