Animatie/Video

Video's

 

Als u een video wilt invoegen, wordt u geadviseerd de functie Flash-video te gebruiken. Video's worden geconverteerd naar Flash-standaard, waardoor compatibiliteitsproblemen met de verschillende indelingen afnemen.

 

Een animatie maken van een reeks beelden

Deze krachtige tool maakt een animatie van een reeks beelden - in verschillende formaten en grootten. Om tegelijkertijd verschillende afbeeldingen te selecteren, in de bestandsselectie, druk op de toetsen Ctrl + Shift.

De animatie wordt initieel gemaakt met de grootte van de eerste afbeelding in de reeks. De grootte van een animatie, zoals van elk ander multimedia-element kan worden gewijzigd.

De snelheid van de animatie kan ook worden geregeld. Het is ook mogelijk om decimale getallen te gebruiken (bijv. 1.5).

 

De juiste technologie kiezen

Is ontworpen om te kiezen tussen Microsoft (Player Media) ofwel APPLE (QuickTime) om een animatie te openen. Deze technologie is gerelateerd aan pagina's die met vorige versies zijn gemaakt.

 

Eigenschappen en voorbeeld van animaties (vorige versies)

 

 

 

 

 

 

De opties Koppelingen zijn dezelfde voor een afbeelding, met één extra mogelijkheid: de automatische uitvoering van de koppeling aan het einde van de clip. In dit geval, selecteer Lus zodat de animatie opnieuw kan worden afgespeeld. Het is ook mogelijk om een automatische koppeling te combineren met een andere beginnende van een klik op het animatievenster.