Activering

 

Om een versie met licentie van de software te verkrijgen, moet u twee getallen invoeren: een serienummer en een numerieke sleutel. Elk softwarepakket vereist een unieke set van deze nummers en een geldig e-mailadres. U kunt uw gegevens openen en wijzigen op www.lmsoft.com/registration.

 

LMSOFT zal de gegevens niet vrijgeven aan derden. Als u geen geldig e-mailadres opgeeft, kunt u geen gratis updates, kortingen en technische ondersteuning krijgen. Als u de sleutels verliest, kunt u ze niet opnieuw ophalen zonder een geldig e-mailadres.

 

Merk op dat de licentieovereenkomst een installatie toestaat op tot 3 verschillende computers, op voorwaarde dat deze aan u toebehoren d.w.z. thuis, op kantoor en een portable.

 

Handmatige activering

 

In sommige gevallen is het mogelijk dat de verbinding met onze server niet mogelijk is omwille van een te ijverige firewall of omdat men probeert de software te installeren op een draagbare computer zonder internettoegang. De handmatige activeringsprocedure maakt in zulke gevallen de productactivering mogelijk. U moet een HTML-bestand kopiëren van een niet-verbonden machine en dit bestand dan openen op een verbonden computer (vriend, kantoor, internetcafé...). Er wordt dan een bestand verkregen van onze server dat op de niet-verbonden computer moet worden gekopieerd.